sistemul imunitar, proprietăți antioxidante, antiinflamatoare, îmbunătățirea funcției cognitive, alergii, protejarea ficatului, îmbunătățirea profilului lipidic; ofera energie, combate oboseala. Efecte: Intervine în reglarea funcţiilor organismului, reglează procesele digestive, însănătoşeşte flora intestinală, echilibrează funcţia endocrină.
Hepatite, ciroză hepatică, gastrite, ulcer, diabet zaharat tip II, insuficiența renală și corticosuprarenală, obezitate, anemii, hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică, distonie neurovegetativă, suprasolicitare nervoasă, efort susținut fizic și intelectual (elevi, studenți) carențe de minerale și vitamine, glaucom, cataractă, retinopatii; peste 100 de nutrienți, inclusiv aminoacizi, minerale, oligoelemente (calciu, fosfor, magneziu, fier, zinc, cupru, mangan, crom, sodiu, potasiu și seleniu), enzime, vitamine (A, D, E, B1, B2, B3, B6, B7, B8 și K) și acizi grași (omega 3 6 9).