SPIRULINA este un superaliment datorită multitudinii de beneficii pe care le oferă.
Susține imunitatea și capacitatea de autoapărare a organismului, ajută la menținerea concentrației normale de glucoză în sânge și contribuie la menținerea tonusului și vitalității.
Antioxidant, Antiinflamator, furnizând un aport bogat de proteine, vitamine (în special cele din grupul B și beta-caroten), minerale și acizi grași esențiali.
Vitaminele A, B1, B2, B3, B6, D, E, K, acid pantotenic, biotina, acid folic
Minerale: mangan, cupru, fier, zinc, seleniu, fosfor, calciu(de 26 de ori mai mult decât laptele)
Acizi grași esențiali: Omega 3 şi Omega 6
Antioxidanți: clorofilă, care contribuie la detoxifierea organismului şi întărirea sistemului imunitar
Toţi cei 8 aminoacizi esenţiali pentru organism (izoleucina, leucina, lizina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofanul şi valina)
Beneficii:
Susține tonusul și vitalitatea, ajutând în caz de oboseală; imunitatea și capacitatea de autoapărare a organismului;
Contribuie la menținerea concentrației normale de glucoză din sânge; menținerea greutății corporale normale (susține activitatea intestinală, favorizează degradarea amidonului și menține masa musculară normală);
Este o sursă de aminoacizi esențiali pentru susținerea masei musculare.
susținerea sistemului imunitar și cardiovascular, îmbunătățirea digestiei, contribuția la controlul greutății prin senzația de sațietate, reducerea anxietății și stresului, și îmbunătățirea funcției oculare, echilibrarea hormonilor și la detoxifierea organismului.
Folosită pentru a trata o multitudine de afecţiuni: ale ficatului, stomacului, colonului, inimii, sistemului nervos.
Proprietati detoxifiante şi anti-îmbătrânire, îmbunătăţeşte vederea, luptă împotriva celulelor canceroase, scade stresul oxidativ, scade colesterolul rău, combate anemia.