Vitamina C naturală 100 mg
comprimate masticabile
Fructele de ACEROLA, cunoscute și sub numele de vișină tropicală sau cireașă portoricană, au cel mai mare conţinut de vitamina C; provitamina A, vitamina B1, B2, B3, B5, magneziu, potasiu. În comparaţie cu 100 g de portocale, care conţin 50 mg vitamina C, aceeași cantitate de acerola conţine însă de la 1500 la 5000 mg de vitamina C.
Coacăzele NEGRE bogate în vitamine (în special vitamina A, B3, B5, C şi E), minerale (potasiu, calciu, fier, mangan, magneziu) şi flavonoide.
Fructele de AFIN au o însemnată valoare nutritivă şi fiziologică, conferită şi de alţi compuşi pe care îi conţin precum polifenolii, flavonoidele, vitamina C, şi antocianozidele care le dau culoarea albastră.
Fructele de MACES conţinut lor bogat în vitamina C, carotenoide, vitaminele A, B1, B2, E, P, PP şi K. Măceşele au cu 40-50% mai multă vitamina C decât lămâia şi cu 60% mai mult decât grapefruitul.
Uleiul esenţial de lămâie, bogat în limonen, este folosit atât ca aromatizant alimentar pentru a corecta gustul și a crește puterea infuziilor și a tincturilor amare, dar şi în aromaterapie datorită virtuţilor conferite de aroma sa tonică, reconfortantă, răcoritoare și agreabilă.
BENEFICII ALE UTILIZĂRII:
Vitamina C contribuie la:-funcţionarea normală a sistemului imunitar;-funcţionarea normală a sistemului nervos;-reducerea oboselii şi extenuării;-protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;-metabolismul energetic normal;-creşte absorbţia fierului.
Măceşele şi coacăzele negre îmbunătăţesc starea generală a organismului, fortifică organismul şi îl ajută să funcţioneze optim Măceşele susţin rezistenţa organismului și ajută la întărirea sistemului natural de apărare al organismului
Coacăzele susţin rezistenţa organismului împotriva stresului şi a condiţiilor de mediu nefavorabile Afinele sunt antioxidante.