ARMURARIU (Silybum marianum) 300mg
protecția și regenerarea celulelor hepatice, detoxifierea organismului, antiinflamator, antioxidant, îmbunătățirea digestiei, sănătății pielii
Armurariul (Silybum marianum) sub denumirea sa populara de „ciulin de lapte" sau „scar pestrit" are o serie de beneficii pentru sănătate, în special pentru ficat. Principalele beneficii includ protecția și regenerarea celulelor hepatice, detoxifierea organismului, efecte antiinflamatorii și antioxidante, precum și îmbunătățirea digestiei și a sănătății pielii.
Se recomanda ca adjuvant in afectiuni ale ficatului precum hepatita, ciroza, simptome ale intoxicarii cu substante toxice, precum si in afectiuni ale splinei.
Aceasta planta medicinala cu aspect de buruiana creste in zonele uscate ale Dobrogei, fiind originara din Europa de Sud. Datorita proprietatilor sale, consumul de armurariu aduce numeroase proprietati asupra organismului uman.
Ajuta la tratarea bolilor de ficat datorita continutului ridicat de silimarina, care joaca un rol important in protejarea si regenerarea celulelor hepatice.
Substantele chimice benefice care se regasesc in compozitia plantei de armurariu se afla urmatarele: acid fumaric, betacaroten, silimarina, siliandrina, silibina, silicristina, silidianina si nutrienti precum acizii grasi, calciul, fosforul, potasiul, seleniul si zincul.
Proprietatile sale medicinale: hepatoprotectie si hepatoregenerare, detofixiere, proprietati inhibatoare si antihepatoxice; benefic pentru ameliorarea simptomelor afectiunilor ficatului: hepatitele virale, cronice si alcoolice, ciroze sau insuficientele hepatice.
silimarina - ingredientul provenit din extractul de armurariu - are puternice proprietati antioxidante, antivirale si antiinflamatoare; hepatoprotector si pentru regenerarea celulara.
Beneficii detaliate:
Mod de administrare: