Durata de livrare: 1-2
Mierea polifloră se numără printre sortimentele de miere ce prezintă o cantitate însemnată de substanțe minerale, unele dintre ele (potasiu, selenium, fier, mangan) asigurând necesarul zilnic recomandat.
Sursa naturala de carbohidrati direct si complet asimilabili, scutind organismul de efort in actul digestiei, ce sustine necesitatile energetice ale organismului, conferind rezistenta la oboseala, dar si un randament mental mai bun.
Pe langa zaharuri, se regasesc si elemente nutritive (minerale, vitamine, aminoacizi liberi si enzime) necesare functionarii optime a organismului uman.
Prezenta vitaminelor (B1 ,B2, B6, vitamina P, vitamina H, vitamina C, acidul pantotenic, provitaminele A si vitamina K), mineralelor (calciul, magneziu, potasiu etc.) si antioxidantilor in miere o recomanda in cazurile de astenie, in starile de convalescenta si in sustinerea imunitatii.
Consumul de miere se recomanda oricarei categorii de varsta:
* in cazul copiilor favorizeaza absorbtia calciului in oase in perioada de crestere si dezvoltare, impiedicand aparitia tulburarilor de crestere;
* in cazul varstnicilor reduce riscul aparitiei fracturilor, contribuind la mentinerea sanatatii sistemului osos si la o recuperare mai rapida post-fracturi;
* in cazul adultului activ ii asigura echilibrul optim de vitamine, minerale si carbohidrati necesar in perioadele de surmenaj si efort fizic si intelectual intens.
Mierea polifloră provenind din nectarul mai multor specii florale, manifestă o activitate enzimatică complexă prin varietatea în fermenți (enzime) ce facilitează procesul digestiv, asigurând un mediu optim pentru dezvoltarea microflorei intestinale benefice.
Mod de administrare:
ATENTIONARI/ INFORMATII SUPLIMENTARE Cristalizarea mierii este un proces natural și o garanție a calității