ANGHINARE și MASLIN
menține în limite normale a trigliceridele, colesterolul, glicemia
ANGHINARE și MASLIN combinate într-un supliment, contribuie la menținerea în limite normale a trigliceridelor, colesterolului și glicemiei;
ajută la funcționarea normală a sistemului cardiovascular, a vezicii biliare și a ficatului.
Ambele plante au efecte puternice de reducere a glicemiei, colesterolului și trigliceridelor din sânge.
Beneficiile anghinarei:
- Sănătatea ficatului: ajută la protejarea și regenerarea țesutului hepatic.
- Sistemul digestiv: stimulează secreția și eliminarea bilei, ajutând la digestie și prevenind problemele digestive, cum ar fi balonarea și constipația.
- Colesterol și glicemie: menținerea în limite normale a colesterolului (în special a celui LDL, considerat "rău") și a glicemiei, conform dr.max.ro.
- Antioxidant: proprietăți antioxidante, protejând celulele de acțiunea radicalilor liberi.
- Tensiune arterială: ajuta la scăderea tensiunii arteriale.
Beneficiile măslinului:
- Sănătatea cardiovasculară: extractul de frunze de măslin conține oleuropeină, un compus cu efecte benefice asupra sistemului cardiovascular, ajutând la menținerea sănătății vaselor de sânge.
- Efecte antimicrobiene: are efecte antimicrobiene, fiind eficient împotriva bacteriilor, virusurilor și fungilor.
- Controlul glicemiei: ajuta la îmbunătățirea sensibilității la insulină și la menținerea glicemiei în limite normale.
.