REDIGEST® PLUS
sustine sanatatea tubului digestiv, a cailor biliare si pancreatice
STOP stresului digestiv datorat regimului alimentar modern compus din alimente cu continut ridicat de conservanti sau cu grad inalt de procesare!
Asocierea concentratului hidrolizat din cuticulă de pipotă de pasăre (substituient polienzimatic) cu inulină (polizaharid cu funcţie prebiotica importantă) prezentă în topinambur şi extract din fructe de armurariu realizează un supliment alimentar util pentru crearea condiţiilor de echilibrare enzimatică a aparatului digestiv şi de protejare a mucoasei intestinale.
REDIGEST® PLUS – supliment alimentar pentru asigurarea necesarului de enzime și fitonutrienţi, util în completarea și normalizarea dietelor dezechilibrate;
- contribuie la echilibrarea enzimatică a aparatului digestiv, îmbunătățind procesul de digestie și protecție a mucoasei intestinale;
- optimizează procesul de absorbție a substanțelor nutritive și repartizarea acestora în diferite țesuturi și organe;
- contribuie la reglarea tranzitului intestinal și la intensificarea eliminării toxinelor din organism;
- înlătură disconfortul abdominal din cauza balonării;
- joacă un rol in dezvoltarea microorganismelor specifice florei normale, utile la nivelul intestinului gros;
- protejează celula hepatică, ajută la menținerea funcției hepatice și contribuie la detoxifierea ficatului;
- contribuie la reglarea motilității tubului digestiv și a colecistului;
- joacă un rol în dezagregarea calculilor biliari și renoureterali;
- susține reglarea metabolismului lipidic;
- normalizează nivelul colesterolului și al glucozei din sânge;
- contribuie la reglarea tranzitului intestinal la persoane imobilizate timp îndelungat;
- asigură o stare generală de bine.
Poate fi folosit în paralel cu mijloacele convenționale de îngrijire pentru reglarea glicemiei.
Topinamburul -Helianthus tuberosus este o plantă perenă înrudită cu floarea-soarelui, cunoscută pentru tuberculii săi comestibili, denumiți popular nap porcesc sau măr de pământ.
Acești tuberculi sunt folosiți ca aliment, având o textură asemănătoare cartofului, dar cu un gust dulce, mai bogat în nutrienți, dar mai sărac în calorii.
Tuberculii sunt o sursă bogată de inulină (un tip de carbohidrat), vitamine (B, C, ß-caroten), minerale (potasiu, fier, magneziu) și fibre.