propolis – un puternic antibacterian natural – care ajutã cãile respiratorii, atunci cand avem gâtul iritat sau inflamat; propolisul cu proprietatile sale vindecatoare si antiinflamatorii, actioneaza imediat, grãbind vindecarea.
Durata de livrare: 1-2
Bomboane cu Propolis şi Portocale rosii fara zahar
Bomboanele cu propolis și aroma de portocale roșii îmbină perfect aroma portocalelor rosii din Sicilia și beneficiile propolisului – un puternic antibacterian natural – care ajutã cãile respiratorii, atunci cand avem gâtul iritat sau inflamat.
Nu contin zahãr, iar propolisul cu proprietatile sale vindecatoare si antiinflamatorii, actioneaza imediat, grãbind vindecarea.
Bomboane sãnãtoase fãrã zahãr.
Isomalt:
*o combinație de ingrediente naturale care lucrează împreună pentru a da un gust dulce, fără a afecta prea mult nivelul zahărului.
*provine din combinarea a două tipuri de zaharuri naturale, ceea ce îl face o alegere inteligentă pentru cei care caută o alternativă la zahăr.
Beneficii:
Sărac în calorii: Cu doar 2 kcal pe gram, față de zahărul obișnuit care conține 4 kcal pe gram.
Bun pentru glicemie: indice glicemic scăzut, ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil să crească nivelul zahărului din sânge. Datorită acestui impact scăzut asupra zahărului din sânge, izomaltul este o alternativă excelentă pentru diabetici.
Este prietenos cu dinții: nu este cariogen, adică nu provoacă carii dentare.
Stabil la temperaturi ridicate: rezistent la temperaturi ridicate si cristalizare, ideal pentru utilizare în toate tipurile de produse de patiserie.
Oferă o strălucire frumoasă produselor de cofetarie si patiserie
Conține aproximativ 50% din dulceața zahărului tradițional
Combinat cu sucraloză (un alt ingredient principal al înlocuitorului de zahăr ), imită atât de aproape gustul zahărului tradițional încât de fapt nu există nicio diferență de gust vizibilă.
Maltitolul este un alcool de zahar (un poliol) folosit ca indulcitor si laxativ. Are 75–90% din dulceata zaharozei (zaharul de masa) si proprietati aproape identice, cu exceptia procesului de caramelizare.
Formula chimica: Maltitolul este cunoscut chimic ca 4-O-α-glucopiranozil-D-sorbitol.
Siropul de maltitol, un hidrolizat de amidon hidrogenat, se obtine prin hidrogenarea siropului de porumb, o combinatie de carbohidrati proveniti din hidroliza amidonului. Acest produs contine intre 50% si 80% maltitol in greutate, restul fiind in principal sorbitol si alte substante legate de zahar.
Maltitolul este utilizat in fabricarea de dulciuri, in special bomboane fara zahar, guma de mestecat, ciocolata, produse de patiserie si inghetata. Industria farmaceutica il utilizeaza ca excipient, unde actioneaza ca un indulcitor cu continut scazut de calorii.
De-asemenea, poate fi utilizat ca plastifiant in capsulele de gelatina, ca emolient si ca agent de umectare.
Informatii Nutritionale:
Maltitolul furnizeaza intre 2 si 3 kilocalorii per gram (8–10 kJ/g). Este in mare parte nemodificat de enzimele digestive umane si este fermentat de flora intestinala, cu aproximativ 15% din maltitolul ingerat eliminat nemodificat in fecale.
Este cam cu 90% la fel de dulce ca zaharul, dar contine putin peste jumatate din caloriile acestuia.
In concluzie, este o alternativa la zahar, cu beneficii si precautii specifice.
Este important sa citesti etichetele produselor si sa consultati un specialist in nutritie pentru a alege cea mai buna optiune pentru nevoile dumneavoastra specifice.